Els últims concerts de la gira d'OT


El fenomen televisiu i musical del 2017 , està acabant ja la seva gira .

Els 16 concursants s'han fet un lloc dins el panorama musical . Com comentava fa uns dies en una entrevista la Noemí Galera (directora de l'Acadèmia d'OT) "Si el programa es diu Operación Triunfo i triomfen vol dir que ho estem fent bé, el format funciona ".


Els concerts del famós programa arriben ja a la seva fi amb dues dates pendents : Pineda de Mar el dia 15 d'Agost i a Almería el dia 25 d'Agost . Cada vegada els cantants són més conscients que falten pocs dies per tancar una etapa que segurament ha estat la millor de les seves vides . Aquí podem veure com canten "Camina" en el concert de Barcelona , la cançó grupal que ha sorgit d'aquesta edició .
Paral·lelament , hi ha alguns artistes del concurs que ja han aconseguit grans èxits . "Lo Malo" , d'Ana Guerra i Aitana ja supera els 60 milions de visualitzacions al Youtube . Els èxits més recents són "Teléfono" d'Aitana i  "Ya No Quiero Ná" de Mimi .

La gira està sent un gran èxit , tal com comenten els propis cantants . Les entrades per Pineda de Mar es poden adquirir mitjançant ticketmaster , Arts d'estiu i plataformes habituals .
Reaccions: 

Entrades relacionades

Especials 7900365295059615840

FACEBOOK

LA LLISTA PNDR

item