Dylan de part de l'LGBT+Després d'incitar amb la seva música a mil i un balls romàntics durant el segle passat i de guanyar un Premi Nobel de literatura per les seves lletres, Bob Dylan torna a despuntar amb una col·laboració que ha creat rebombori.

Avui dia 5 d'abril es publica de la mà d' MGM Resorts i amb la presència de diversos artistes influents, un EP que rep el nom d'"Universal Love". Aquesta feina busca donar suport als col·lectius LGBT+ prenent cançons romàntiques que van marcar la història i canviant el sexe d'un dels/de les protagonistes donant lloc a una relació entre persones del mateix gènere. Dylan s'ha encarregat d'adaptar el "She's funny that way" que l'Americà Gene Austen va treure el 1929. Així doncs la cançó ja no parla d'ella, sinó d'ell. Ell té un home que el va al darrere però no el correspon perquè prefereix viure tenint-lo als seus peus.

L'aldarull doncs, ve arran del passat de l'artista nord-americà on va fer declaracions criticant la quantitat d'homosexuals a San Francisco -a finals dels 70, època on era fortament fidel al cristianisme-. D'altra banda amb el lesbianisme de la seva filla la qual ha mantingut força reservada.
Sigui com sigui, en el present ha dut a terme un producte, juntament amb músics com Kele Okereke dels "Bloc Party" o la cantant Kesha, amb l'objectiu principal de sonar als casaments de persones del mateix gènere però que de ben segur que n'assolirà d'altres.

Reaccions: 

Entrades relacionades

Novetats 2540219814289983382

FACEBOOK

LA LLISTA PNDR

item