Tal dia com avui - 1 de març: Naixia el cantant de The Who


Efemèrides 1 de març

1810: Mor Frédérik Chopin

Frédérik Chopin va ser un compositor polonès considerat un dels màxims representants del Romanticisme musical. Va compondre peces com nocturn en do sostingut menor, valsos i varis estudis per piano.


1944: Neix Roger Daltrey, cantant the The Who

Roger Daltrey és un cantant i compositor britànic conegut per ser un dels fundadors i veu principal de la banda de Rock The Who. El grup va tenir molt d'èxit als anys setanta amb temes com Who Are You i Pinball Wizard
A més Daltrey s'ha endinsat a la indústria cinematogràfica com a productor, actuant a televisió i participant a obres de teatre .


1987: Neix Kesha

Kesha és una cantant i compositora estatunidenca que va arribar a l'èxit a l'any 2009 quan el seu primer senzill Tik Tok va arribar a ser número u a nou països. L'any 2010 va publicar el seu primer disc Animal que va arribar a la primera posició de la llista Billboard 200.
Després d'un llarg període d'inactivitat la cantant va tornar al 2017 amb el seu nou single Praying dedicat al seu productor musical acusat d'agredir-la sexualment.


1994: Neix Justin Bieber

Justin Bieber és un cantant de pop canadenc que va ser descobert al 2008 pels vídeos que penjava a Youtube. Va saltar a la fama amb el seu primer tema Baby, des de llavors ha publicat cinc discs que han arribat al número u a diversos països i ha realitzat quatre gires mundials convertint-se en un dels cantants de pop més importants del moment.

Reaccions: 

Entrades relacionades

The Who 2419798968882079525

FACEBOOK

LA LLISTA PNDR

item