Lana Del Rey versiona You Must Love Me de Madonna


Lana Del Rey ha versionat "You Must Love Me", el tema principal de la pel·lícula Evita originalment interpretada per Madonna. Del Rey ha donat el seu propi estil a la cançó que formarà part d'un recull dels grans èxits del seu creador: Andrew Lloyd Webber.

Webber és un compositor de música teatral conegut per crear els temes principals de musicals com Cats i Starlight Express. El músic britànic a més, va aconseguir un Globus d'Or i un Oscar a millor cançó per "You Mut Love Me".

Unmasked: The Platinum Collection, és un recull dels temes principals que Webber ha composat al llarg de la seva carrera. El nou àlbum sortirà a la venda el 16 de març, inclourà un llibre autobiogràfic i quatre discs amb col·laboracions d'artistes com Barbara Straissand i Beyoncé.

No obstant, no és el primer tema que versiona Lana Del Rey, al 2013 la cantant va publicar al seu compte de YouTube una versió de "Chelsea Hotel nº2", originalment interpretada per Leonard Cohen i "The Other Woman" de Nina Simone, tema inclòs al seu disc Ultraviolence.

Reaccions: 

Entrades relacionades

Novetats 7463599257004189029

FACEBOOK

LA LLISTA PNDR

item