Lana Del Rey anuncia la fi del seu conflicte amb Radiohead


Lana Del Rey es troba en plena gira per Amèrica del Sud, el cap de setmana passat va actuar al festival Lollapalooza a Brazil, on va tornar a incloure al seu repertori el polèmic tema "Get Free" que va deixar d'interpretar pel seu conflicte amb Radiohead.

L'artista americana va ser demandada a principis d'any per la banda de rock anglesa Radiohead, segons el grup, el tema "Get Free" era clarament un plagi del seu gran èxit "Creep" i els seus advocats exigien a Lana Del Rey el 100% dels drets del single.

La cantant va negar totalment l'acusació i va oferir al grup de rock el 40% dels drets d'autor per acabar amb el conflicte. Sembla que els artistes han arribat a un acord extraoficialment ja que la cantant ha tornat a interpretar el tema acompanyat de les següents declaracions: "Ara que el conflicte s'ha acabat, suposo que puc cantar aquesta cançó sempre que vulgui, veritat?"

Ara per ara, "Get Free" continua a nom de Lana Del Rey i els seus col·laboradors tant a YouTube com a Spotify, haurem d'estar atents per si es produeix algun canvi.

Reaccions: 

Entrades relacionades

Radiohead 4500391709293158292

FACEBOOK

LA LLISTA PNDR

item