La nova edició del festival Mad Cool desvela els preus dels tiquets


El festival del 2018 de Mad Cool, que ja va arrancar el passat 7 de novembre amb la banda Queens of The Stone Age, ho té tot a punt per a aquesta nova edició. Després de quasi un mes donant la llista d’artistes que assistiran al festival, finalment Mad Cool ha posat dia de sortida a les entrades.
Segons han informat, la venda de tiquets arrancarà el proper 5 de desembre a les 11:00 del matí. Les entrades per internet seran pel web de Mad Cool Festival, Ticketmaster o Festicker. Tot i això la darrera no inclourà l’enviament al domicili de la polsera que dóna accés directe al festival, com si faran les altres dos. Han confirmat també punts de venda físics: Carrefour, FNAC i Halcón Viajes, que tindran les mateixes condicions que Festicker.

PREUS

1.- Abonament:
El preu de sortida són 150€ + despeses de distribució, amb un suplement de 5€ per a aquells compradors de fora de la península. Aquest preu solament s’aplicarà a les primeres 15.000 unitats, que només estarà a la venda per la web oficial de Mad Cool Festival.
Una vegada esgotats aquests primers 15.000 abonaments, els següents passaran a ser de 165€ + les despeses de distribució i també el suplement per als que són de fora de la península. Aquestes ja a la venda a tots els punts comentats anteriorment.
Aquest preu de 165€ serà vigent fins al dia 8 de gener de 2018 a les 23:59h o fins esgotar les entrades.

2.- Entrades d’un sol dia:
El preu serà de 76€ + despeses de distribució i el suplement per als de fora de la península.
A la venda per la web oficial de Mad Cool FestivalTicketmaster o Festicker i els punts físics de Carrerfour, FNAC y Halcón Viajes.
Aquest preu serà vigent fins el dia 8 de gener de 2018 a les 23:59h o fins a esgotar les entrades.

3.- VIPS:
- Entrades VIP de dia:
Les entrades VIP d’un sol dia tindran un preu de 175€ + despeses de distribució. Els punts de venda seran tan sols pel web de Mad Cool Festival o Ticketmaster.
- Abonaments VIP:
Els abonaments VIP tindran un preu de 400€ + despeses de distribució. Els punts de venda seran tan sols al web del Mad Cool i a Ticketmaster.

4.- Club Mad Cool:
Els posseïdors de targeta Mad Cool tindran preus promocionals per a acudir a Mad Cool 2018. Podran comprar les seves entrades amb descompte fins al dia 7 de desembre a les 23: 59h.
- ENTRADES DE DIA 65 € + despeses de distribució. (Suplement 5 € per a compradors de fora de la Península).
- ABONAMENTS 130 € + despeses de distribució. (Suplement 5 € per a compradors de fora de la Península).
- ABONAMENT VIP 330 € + despeses de distribució. (Suplement 5 € per a compradors de fora de la Península).

Tots aquells interessats en la compra d'entrades han de saber que el dia 9 de gener a les 00:00, pujarà el preu dels tiquets.

Reaccions: 

Entrades relacionades

Mad Cool Festival 5558894396737972422

FACEBOOK

LA LLISTA PNDR

item