Koers presenta Caminar per l'aire com a segon avançament del primer disc


El grup revelació de Lleida, Koers, estrena el nou clip “Caminar per l’aire”, el segon avançament després de “Fins al final”. Totes dues cançons formaran part del seu primer treball discogràfic anomenat “Unbroken”, disc que serà publicat el proper 24 de novembre.

Koers, aquest grup ja reconegut estatalment pels seguidors de la música "reggae" i mitjans de comunicació especialitzats, està d’enhorabona. El grup liderat pel cantant nigerià Kelly Isaiah “donarà a llum” el proper divendres el seu primer disc anomenat “Unbroken”. També han notificat que ja compten amb la seva primera gira per terres catalanes. El primer concert serà el 12 de gener a Lleida, la ciutat on va néixer el grup, el 20 de gener tocaran a Reus i el tercer i últim definit fins al moment serà a Barcelona el 9 de febrer.

Fins el moment cal destacar aquesta nova cançó que han mostrat al públic, “Caminar per l’aire”. Amb aquest tema podem comprovar el caràcter de Koers, que no dubta en arriscar. Mitjançant el “dancehall” i “l’afrobeat” intenta apropar l’estil “afrojamaicà” a l’escena musical catalana que és liderada pel “reggaeton” i “l’electrollatí”. Amb això demostra que aquests ritmes, tempos i motius musicals poden parlar d’altres temàtiques i suggerir emocions diferents a, per exemple, la coneguda estètica masclista dels clubs nocturns i discoteques. 

Reaccions: 

Entrades relacionades

Novetats 6188524938257252516

FACEBOOK

LA LLISTA PNDR

item