Joanjo Bosk presenta el seu nou disc Camí d’Aigua


El cantautor empordanès Joanjo Bosk acaba de presentar el seu nou treball anomenat “Camí d’Aigua”. Un títol amb molt de significat donat que en la majoria de cançons del disc el cantautor li dóna molta importància a la naturalesa, així com també al seu estat vital i personal, el qual és més positiu i amb més llum del que ens tenia acostumat.

El disc compta amb deu cançons, tantes com els anys que porta cantant amb solitari. Nou d’aquestes han estat escrites pel propi Joanjo Bosk, la darrera cançó que falta és una adaptació del poema “Las persones curvas”, del pensador Jesús Lizano. Tots aquests temes han estat tractats acústicament amb tot el detall deixant pas també a les guitarres elèctriques i moments intensos de banda. Juntament amb això, aquest cop arrisca més en quant a l’estil i el llenguatge típic dels seus discos, per tal d’engrandir el retrat sonor del que és una de les veus més excepcionals del panorama català.

Joanjo Bosk, que està actualment en promoció del disc, farà el concert inaugural del àlbum al Festival de Barnasants el gener del 2018. També s’està planificant el calendari per a aquest proper any, on el cantautor català farà concerts i assistirà a festivals d’arreu del territori per tal de mostrar al món aquest disc que, segons ell, el defineix com a artista.

Reaccions: 

Entrades relacionades

Novetats 4225991471434361600

FACEBOOK

LA LLISTA PNDR

item