Blaumut publiquen el seu Equilibri


Blaumut presenta el seu tercer disc d'estudi "Equilibri" produït per Marc Parrot i editat per Música Global. Després de l'exitós debut amb "El Turista", i la confirmació amb el disc "El primer arbre del bosc", ara es senten en ple equilibri, serens i madurs.

Aquesta nova obra, recull de 13 cançons, és un pas més en la carrera d’un grup que ha aconseguit donar vida a un univers propi i reconeixible marcat per unes lletres emotives, dotades d’una forta càrrega evocadora, i una música elegant de tall pop- folk i impregnada de tocs clàssics. Amb arranjaments de corda més acurats i sofisticats, a cops èpic i simfònics, balades i apunts d'electrònica, Blaumut mostren un so més contundent.

Això sí, les seves lletres segueixen mostrant optimisme, imaginació, calma i imatges poètiques que sorgeixen de la ploma del seu cantant i compositor Xavi de la Iglesia.

Avui divendres estarà disponible a botigues habituals en format físic i Itunes en format digital. Aquesta mateixa tarda estaran fent showcase i signatura de discs a l´FNAC Triangle de Barcelona a les 19hrs.
Reaccions: 

Entrades relacionades

Notícies 2558615329410224047

FACEBOOK

LA LLISTA PNDR

item