Primavera Sound 2016 - Parc del Fòrum


Ha començat una nova edició del Primavera Sound i un cop més des del nostre portal no ens hem volgut perdre l'oportunitat de veure algunes de les bandes que més èxit tenen en aquests moments. Una d'elles Tame Impala, els protagonistes del dijous, amb un concert que es va interrompre durant uns minuts per problemes tècnics, tot i que el públic s'ho estava passant massa bé per abandonar la zona.

El divendres ens va deixar les actuacions de Radiohead, on no cabia ni una agulla, també The Last Shadow Puppets, la banda de Miles Kane i Alex Turner. Per cert aquest últim, s'ho va passar d'allò més bé durant tot el concert, com podreu comprovar en els vídeos que adjuntem. També vam veure una de les sensacions del moment, NAO, les velles glòries de Dinosaur Jr., Beach House, Beirut, Savages o Titus Andronicus, una grata sorpresa.

Dissabte va ser el torn de veure Manel i d'escoltar algunes de les seves noves cançons, també de recuperar el so de Beach Boys amb el gran Brian Wilson, que va veure com milers de persones s'ajuntaven per escoltar les seves peces. PJ Harvey amb una quantitat de públic envejable, Deerhunter, Venom, Parquet Courts, Sigur Rós i molts més van ser els encarregats de tancar la festa.


VÍDEOS 

DIJOUS 2 JUNYDIVENDRES 3 JUNYDISSABTE 4 JUNY

Reaccions: 

Entrades relacionades

Primavera Sound 2667280372701218265

LES CANÇONS DE LA SETMANA

TWITTER

FACEBOOK

LA LLISTA PNDR

item