Es presenta el cartell del Festival de Begur


El Festival de música de Begur va néixer el 1977, la qual cosa el converteix en un dels festivals amb més tradició de la Costa Brava, tot i haver estat sempre una proposta austera. La seva filosofia és oferir concerts de qualitat però que alhora siguin assequibles per a un gran públic, així com una diversitat d’estils que va des del jazz o la música clàssica passant pel flamenc, pop o els ritmes ètnics.

L’objectiu d’aquesta nova edició és encetar noves formes i nous espais d’exhibició, i seguir reflectint l’eclecticisme artístic i cultural de Begur, amb una programació atractiva i amb capacitat de projecció i captació de públic ocasional, fent alhora de reclam i de promoció cultural d’una de les poblacions i entorns més atractius de la Costa Brava.

Al tradicional espai del pati de les escoles velles, on es feien els concerts de pagament del Festival, s’afegeix com a nou espai de pagament el recuperat Mas Pinc, un concert de petit format i gratuït al Nucli antic d’Esclanyà, davant l’Església, i un concert inaugural que neix al Castell de Begur per a continuar amb un sopar-concert al mateix pati de les Escoles Velles.

El cartell compta amb el “Tribut a Amy Winehouse and soul classics” starring Zalon & Gramophone All Stars, Mayte Martín, Ramon Mirabet, La Soul Machine, Neus Mar i el concert de piano a quatre mans a càrrec de Carles & Sofia, interpretant “Goyescas” d’Enric Granados en el seu centenari.

Les dates del festival són els divendres entre el 29 de Juliol i el 19 d'Agost del 2016, al Patí de les Escoles Velles i els dies 7  i 17 d'Agost a Mas Pinc i al nucli antic d’Esclanyà, respectivament.

Entrades a la venda, clicant aquí.
Reaccions: 

Entrades relacionades

Ramon Mirabet 4720996221273416811

LES CANÇONS DE LA SETMANA

TWITTER

FACEBOOK

LA LLISTA PNDR

item