Quartet Mèlt es presenten amb Maletes


El QUARTET MÈLT és un grup vocal jove creat el 2012 format per quatre cantants: Ariadna Olivé, Oriol Quintana, Eloi Fort i Magalí Sare. Amb molta il·lusió emprenen un projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tota la gent que els escolta. Guanyadors, amb el suport majoritari del públic, de la tercera edició del programa televisiu d’èxit Oh Happy Day de TV3, van sorprendre per la seva gran qualitat vocal i excel·lència.
Maletes (RGB Suports, 2016) és el seu primer disc d’estudi gravat als estudis Vertigo sota la producció de Joan-Pau Chávez. Un treball que vol ser un reflex de la seva capacitat a l’hora d’interpretar diferents estils musicals vestint-los i donant-los un color i una dimensió pròpia.

El repertori del disc és molt ampli i variat. 11 cançons, algunes d’elles de les més representatives del seu pas pel programa, s’intercalen amb temes que el quartet ja interpretava des dels seus inicis. També hi destaca una cançó pròpia composta per una de les components del grup (“Madame Li” – Magalí Sare).

Cançons del pop actual, cançons típiques catalanes i d’altres composicions clàssiques del cant coral es modelen a la perfecció a través de les veus del Quartet Mèlt. Una nova manera d’acostar la música de tots els temps al públic.
Reaccions: 

Entrades relacionades

Notícies 5522766406202194930

LES CANÇONS DE LA SETMANA

TWITTER

FACEBOOK

LA LLISTA PNDR

item