Novetats en streaming: Pet Shop Boys, Weezer, Lukas Graham, The Last Shadow Puppets...


El disc número 13 de Pet Shop Boys està format per 12 peces, que agradaran als seguidors del grup, i que conviden a ballar sense parar. L'han clavat amb el nom, Super.

Spotify


The White Album, s'edita a través de la mateixa companyia de la banda, Crush Management. 10 cançons per aquest desè disc. Serà un disc 10? Que cadascú ho jutgi.

Spotify


Lukas Graham és una de les bandes que més s'escolten darrerament, gràcies a 7 Years, una balada que ha conquistat a moltes persones i que s'haurà de veure si aconseguiran superar aquest primer tema, o si al disc podran continuar triomfant o seran un grup de one hit wonder.

Spotify


Hem hagut d'esperar 8 anys per escoltar el segon disc de The Last Shadow Puppets, però ja el tenim aquí. Everything you've come to expect, és el títol d'aquest treball, on Alex Turner i Miles Kane, ens presenten una col·lecció de 12 cançons.

Spotify


Mogwai han presentat la banda sonora del documental, Atomic: Living in dread and promise. I ho han fet amb 10 cançons.

Spotify


Hola a todo el mundo, editen una col·lecció de 10 cançons, sota el nom de Away, on presenten un disc molt brillant i directe.

Spotify


Alguns mitjans apunten que serà un dels discs de l'any. Avui ja podem gaudir de The wilderness, el nou disc de Explosions in the sky, format per 9 temes.

Spotify


El novè treball de Quimi Portet s'anomena Ós bipolar, inclou fins a 16 peces, i el nom no té relació ni amb la zoologia ni amb la psiquiatria.
Inclou col·laboracions de Núria Graham, Joan Miquel Oliver o Manolo Garcia.

Spotify


Mark Knopfler s'encarrega de posar música a la banda sonora d'Altamira, pel·lícula que arriba el mateix dia. Per comprar-la en format físic, haurem d'esperar fins al 22 d'abril.

Spotify
Reaccions: 

Entrades relacionades

Weezer 7037179009972650941

LES CANÇONS DE LA SETMANA

TWITTER

FACEBOOK

LA LLISTA PNDR

item