Es presenta el cartell del Canet Rock 016


El Canet Rock ha presentat els artistes que formaran part de l'edició d'enguany, amb Manel, Els Pets, Blaumut, Sangtraït, La Pegatina, Sidonie, Miquel del Roig, Animal i La Pols i l'Era.

Tots aquests noms se sumen als ja coneguts d'Els Catarres, La Raíz i Aspencat.

Manel presentarà el seu nou disc, mentre que La Pegatina, portarà el seu nou projecte La Gran Pegatina.  Les cançons de Sangtraït també sonaran a l’escenari, interpretades per Quim Mandado, Joan Cardoner i Martín Rodríguez (Los Guardians del Pont). També comptaran amb la col·laboració del guitarrista Josep Maria Coro.

Miquel del Roig serà present a la tercera edició del Canet Rock "per mostrar com es pot fer votar a 25.000 persones tan sols amb una guitarra i una veu", com ha dit Laura Duran, la directora artística del festival, que també ha anunciat la primera gran aposta del Canet Rock amb Animal, que tot i que no han pogut demostrar el seu talent, estan convençuts que se'n sentirà molt a parlar.

Els Pets, realitzaran un concert d’èxits amb un repertori seleccionat pel públic: durant un mes es podrà escollir a través del web del festival el repertori que ressonarà a Canet.

Un altre dels moments exclusius del festival, serà l’espectacle col·lectiu La Pols i l'Era, un projecte creat per Guillamino i el guionista Oriol de Balanzó, on és reinventen i homenatgen el pop Ye-yé dels anys 60. Les seves col·laboracions van des de Núria Feliu, Ernest Crusats de la Iaia, Núria Graham, el periodista Òscar Dalmau fins a Joan Pons del Petit de Ca l’Eril

El cartell encara no està del tot tancat, s'hi sumaran un parell de bandes més, a part del guanyador del concurs sona 9, en la categoria de votació popular, que l'any passat va anar a parar a les mans de Lausana.

El Canet Rock tindrà lloc el 2 de juliol i les entrades estan a la venda a través del web del festival.


Reaccions: 

Entrades relacionades

Notícies Destacades 8672510395414669504

LES CANÇONS DE LA SETMANA

TWITTER

FACEBOOK

LA LLISTA PNDR

item