La quarta edició del Festival Ítaca


El festival Ítaca, s’ha presentat a les Medes, al vaixell El Corsari Negre, salpant de l’Estartit amb un nombrós grup de col·laboradors i artistes, entre ells el cantautor Ramon Mirabet, i les bandes torroellenques Acció i Tingladu, programats al festival, i amb l’actuació final d’Oques Grasses.

Precisament, la revetlla de Sant Joan a la platja de l’Estartit amb el concert d’Oques Grasses és un altre dels plats forts del festival que ofereix, per primer cop, un concert gratuït i popular a la seva programació. A més, l’Estartit s’estrena com a població col·laboradora del festival amb la que serà la gran revetlla de la Costa Brava.

Els concerts de Ramon Mirabet, Quimi Portet, Quico Pi de la Serra, La Locomotora Negra i un concert pensat per a tota la família amb Joan Colomo i el Petit de Cal Eril, són altres propostes de l’edició 2016 del festival ÍTACA. A més, ÍTACA, Cultura i Acció oferirà altres propostes culturals com teatre de petit format, xerrades i taules rodones programant activitats de qualitat a un preu assequible amb l’objectiu de reivindicar la cultura com a dret bàsic.

El cantautor argentí Andrés Calamaro tancarà la quarta edició del festival ÍTACA, Cultura i Acció el proper 3 de juliol a l’emblemàtic escenari de les Havaneres de Calella, dins els actes del 50è aniversari d’aquesta activitat. Calamaro, que oferirà l’únic concert a la Costa Brava i comarques gironines, presentarà el seu nou treball Romaphonic Sessions.

I un any més, i ja en van quatre, per lluitar contra l’injust IVA del 21%, enlloc d’entrades el festival ven pomes. D’aquesta manera el públic s’estalvia l’IVA abusiu i paga només el 4%.

El Festival omplirà 10 pobles de l’Empordà de maig a juliol amb diverses propostes de qualitat a l’abast de tothom.

Més informació al web del festival.

El director del festival, Fran Arnau ha parlat al programa Supermatí de Ràdio Capital.

Entrades relacionades

Ramon Mirabet 4144949920430968348

LA LLISTA PNDR

TWITTER

FACEBOOK

item