CyBee publiquen aquest divendres, Viatge a Mu


Aquest divendres CyBee, publicaran el seu esperat nou disc Viatge a Mu. Els membres del grup, han compartit el següent missatge:

Així, a primera vista, podríem estar parlant perfectament d'unes vacances a les Bahames amb una pinya colada d'acompanyant. De fet, podríem estar parlant de moltes coses, menys d'un disc.

Abans, durant i després d'aquest nou àlbum, sempre hem pretès reflectir en ell una de les característiques que tenim els CyBee: consciència d'equip, de conjunt, de grup. No només els 4 membres, sinó també tota aquella gent que ens dóna suport, d'una manera o una altra, en aquest projecte o el que hem anomenat en aquest cas "Viatge".
Mu, potser la paraula més estranya (després de CyBee), una porta oberta a la imaginació, als descobriments o a les emocions. Mu és el continent perdut on, juntament amb tothom qui vulgui sumar-s'hi, els CyBee viatgem quan volem expressar-nos mitjançant la música. Finalment, la nau no és altra que les pròpies cançons, influenciades per la música anglosaxona, però interpretades des del Mediterrani.

Allò que anomenem "rockefolk" i que només es pot entendre escoltant les harmonies vocals que condueixen tot l'àlbum, la sensació variant que produeix cada cançó: de l'èpica a la diversió, de la quotidianitat a la reflexió, de la nostàlgia a l'optimisme.

Juntament amb aquest escrit, et fem arribar un trosset del continent Mu. Amb això, ja formes part d'aquesta expedició. Esperem que la gaudeixis!

El viatge comença.

Entrades relacionades

Notícies 2796224354619411491

LA LLISTA PNDR

TWITTER

FACEBOOK

item